Att hyra fotobås till bröllop har blivit väldigt populärt. Med ett fotobås på festen underhålls gästerna samtidigt som ni får bilder på alla gäster. Välj vårt Magic Mirror fotobås till ert bröllop . Det är det senaste inom fotobåstekniken. Det är det nya, moderna, roliga och exklusiva alternativet till ett traditionellt fotobås.

När du hyr vårt lyxiga fotobås får ni en snyggt inramad helkroppsspegel med touchfunktion. På spegeln visas animerade instruktioner som låter dina gäster interagera med spegeln. De kan välja roliga tillbehör och rekvisita såsom hattar, skyltar, roliga glasögon anpassade för just er fest.

Hyra Fotobås bröllop - Magic Photo Mirror photobooth är det perfekta tillbehöret till bröllopsfesten

När gästerna är nöjda med sina foton kan de välja att få dem utskriva direkt med högsta kvalitet på fotopapper utan kostnad. De kan även få dem skickade till sin eller e-mail (kräver tillgång till wifi). Magic Photo mirror är ett mycket uppskattat inslag på alla fester och evenemang och som kommer att framkalla många skratt och glada tillrop.

Karaokemaskin

Fotobåset kan även användas som karaokemaskin. Till den levererar vi en aktiv 15 tums PA-högtalare med två mikrofoner och en databas med 34.000 karaokelåtar som ni kan välja på och som visas på spegeln.

På Youtube kan du se olika videos där Magic Mirror Fotobås används på fester och event.
https://www.youtube.com/results?search_query=magic+mirror+photo+booth

Var kan jag hyra Magic Mirror fotobås?

Vi utgår från Söderhamn och Hudiksvall i Hälsingland. I grundpriset ingår frakt upp till 4 mil enkel väg från dessa orter.
Självklart går det att hyra fotobåset om du bor i Stockholm, Gävle, Uppsala, Sundsvall eller någon annan stad i Sverige. Om festen hålls på en ort längre bort än 4 mil så tillkommer en extra kostnad beräknat på antal mil från utgångsorten. Pris på hyra och extrakostnader hittar du på vår sida om Pris på hyra av fotobås

Mail: info@magicphotomirror.se
Tel: 070 346 25 45

Hyra Fotobås Magic Photo Mirror fotobås