Vad kostar det att hyra Magic Mirror fotobås?

Här hittar du våra paketpriser på hyra av Magic Photo Mirror fotobås. Välj det paket som passar er fest eller evenemang bäst.

Vi har uthyrningspaket för alla tillfällen. Vare sig det är hyra av fotobås till barnkalas, företagsevent, bröllop eller 50 års kalaset. Här kan du designa och välja det perfekta paketet för just ert event. Vi har 3 olika grundpaket att välja från. För företagare har vi ett speciellt företagarpaket där man t ex kan välja på att specialanpassa allt som hör till fotobåset för just det event som företaget ska ha fotobåset på. Företagets logotyp placeras förslagsvis på bakgrunder, på foton som skrivs ut och på själva fotobåset.
När du hittat det paket som passar dig så går du till vår bokningssida eller kontaktar oss för att kolla att fotobåset finns ledigt för ditt datum.

Behöver du anpassa ditt paket mer än våra standardpaket så finns våra tillval. Där du enkelt kan se och välja bland olika tillbehör för att göra ditt arrangemang till något extra.

Trck på spegeln för att starta

Bronspaketet
Från 3500 kr

– 2 timmars hyra (Drifttid)*
– Obegränsade besök framför spegeln
– MMS av foton till mobiltelefon
– Kundanpassad ram runt foton
– Obegränsat antal utskrifter
– Standard fotorekvisita ingår
– Standard animeringar
– Alla bilder laddas upp till webmapp
– Leverans inom 4 mil enkel resa från Söderhamn eller Hudiksvall

Silverpaketet
Från 5000 kr

– 3 timmars hyra (Drifttid)*
– Obegränsade besök framför spegeln
– MMS av foton till mobiltelefon
– Kundanpassad ram runt foton
– Obegränsat antal utskrifter
– Standard fotorekvisita ingår
– Standard animeringar
– Alla bilder laddas upp till webmapp
– Leverans inom 5 mil enkel resa från Söderhamn eller Hudiksvall

– Greenscreen bakgrund där man
kan välja valfri specialanpassad bild eller tema som gästerna står framför när de fotograferas (krävs 2,5 meter fri yta)

Guldpaketet
Från 7000 kr

– 4 timmars hyra (Drifttid)*
– Obegränsade besök framför spegeln
– MMS av foton till mobiltelefon
– Kundanpassad ram runt foton
– Obegränsat antal utskrifter
– Specialanpassad fotorekvisita ingår
– Specialanpassade animeringar
– Alla bilder laddas upp till webmapp samt ett USB minne
– Leverans inom 6 mil enkel resa från Söderhamn eller Hudiksvall

– Greenscreen bakgrund där man
kan välja valfri specialanpassad bild eller tema som gästerna står framför när de fotograferas och läggs in av båsets programvara. (krävs 2,5 meter fri yta)
Alternativt en bakgrund som ni själva väljer och som är utskriven på 2,5 meters tygbackdrop som ställs upp bakom gästerna

* Drifttid är hur många timmar som gästerna ska använda fotospegeln. Finns krav på att vi måste ställa i ordning spegeln några timmar innan gästerna ska använda den så tillkommer 800 kr / timme.

Företagspaketet

För företagskunder kan vi ordna specialanpassade lösningar där ni kan välja att tex sätta er logotyp eller annan branding på fotobåset, på animeringarna i spegeln, bakgrunden, de utskrivna fotona, samt på rekvisitan. Vi tar även fram Rollups eller andra kundanpassade bakgrunder och väggar som finns i anslutning till Magic Photo Mirror fotobåset. Vi kan även ordna med en fotograf som fotograferar hela ert event eller delar av det.
För korrekt pris ber vi er att kontakta oss med era önskemål så återkommer vi med offert.

Tillval

Frakt längre än i standardpaketen. 200 kr/mil
– Extra timmar utöver de i standardpaketen. 800 kr/tim
Gästbok. Vi ordnar en gästbok som läggs bredvid fotobåset där gästerna kan skriva en hälsning. 250 kr
Greenscreen bakgrund (där det inte ingår i paketet). En grön bakgrund som används för att lägga in en valfri bild som gästerna fotograferas mot och som visas på fotot som skrivs ut. 700 kr
Standardbakgrund. Vår standardbakgrund som ställs upp bakom gästerna. Utskriven på en 2,5 meter bred backdrop med stativ. Se till att det finns tillräcklig yta för att få plats med bakgrunden. 800 kr
Kundanpassad bakgrund. Här kan du anpassa bakgrunden precis som du vill ha den. Välj vilken bild du vill, lägg till logotyp eller annan valfri design.2500 kr (beställs 10 dagar innan eventet)
Mingelfotograf. Om du behöver en mingelfotograf som fotograferar din fest samtidigt som du hyr Magic Photo Mirror fotobåset så ordnar vi det också. Fotografen fotograferar under det antal timmar ni önskar. 900 kr/tim

Magic Mirror Photobooth fotobås
Gäster står uppställda framför vår standardbakgrund