Vill du hyra ett fotobås till din fest i Sandviken? Välj då den magiska spegeln! Den magiska fotospegeln är det nya, moderna, roliga och exklusiva alternativet till ett traditionellt fotobås. Vår Magic Mirror Photobooth gör varje fest och event till något extra och unikt som gästerna älskar.

Vi har uthyrningspaket för alla tillfällen. Vare sig det är hyra av fotobås till barnkalas, företagsevent, bröllop, mässan eller 50 års kalaset. När du hyr vårt lyxiga fotobås levererar vi en snyggt inramad helkroppsspegel med touchfunktion. Spegeln visar animerade instruktioner som låter dina gäster interagera med spegeln. Gästerna kan välja roliga tillbehör och rekvisita såsom hattar, skyltar, roliga glasögon anpassade för just er fest.

När gästerna är nöjda med sina foton kan de välja att få dem utskrivna direkt med högsta kvalitet på fotopapper utan kostnad. De kan även få dem skickade till sin mobiltelefon eller e-mail. Magic Photo mirror är ett mycket uppskattat inslag på alla fester och evenemang och kommer att framkalla många skratt och glada tillrop.

Hyra Fotobås Sandviken - Magic Photo Mirror fotobås
Vill du hyra fotobås till din fest i Sandviken? Välj vårt interaktiva Magic Mirror Photobooth.
Vad är Magic Mirror fotospegel?

Fotobås, Magic mirror, fotospegel, eller selfiespegel? Kärt barn har många namn. Ett Magic Mirror photobooth är det senaste inom fotobås tekniken. Gästerna står framför en tvåvägsspegel där de ser sig själv och samtidigt får instruktioner på spegeln som återges av en TV skärm som sitter bakom spegeln. Bakom spegeln sitter också en kamera med tillhörande studioblixt, allt för att ge så professionella bilder som möjligt. Innan gästerna ställer upp sig framför spegeln finns det massor av rekvisita att välja på såsom roliga hattar, glasögon och skyltar. Spegeln har en inbyggd fotoskrivare som skriver ut bilderna av era gäster på några sekunder så att de får med sig bilderna hem som ett minne av festen.
Som alternativ kan gästerna också välja att få bilderna mailade eller skickade till sin mobiltelefon. (Kräver tillgång till wifi)
Vill ni inte använda rekvisita till fotobåset så går det självklart bra också. Ni kanske hellre vill fotografera gästerna när de anländer till festen i sina festkläder eller på röda mattan vid entrén.

Kolla in Youtube där du kan ni se videos där de använder Magic Mirror Fotobås på fester och event.
https://www.youtube.com/results?search_query=magic+mirror+photo+booth

Tycker du att vårt fotobås verkar intressant?
Gå in på vår sida om paket och priser för att se de olika hyrpaketen och dess innehåll och pris.

Hyra fotobås i Järvsö - Magic Mirror Photobooth fotobås
Magic Photo mirror bakgrund palmer partybelysning