Vill du hyra ett fotobås till din fest i Sundsvall? Välj då den magiska spegeln! Den magiska fotospegeln är det nya, moderna, roliga och exklusiva alternativet till ett traditionellt fotobås. Vår Magic Mirror Photobooth gör varje fest och event till något extra och unikt som gästerna älskar. Båset kan även användas som Karaokemaskin.

Vi har uthyrningspaket för alla tillfällen. Vare sig det är hyra av fotobås till barnkalas, företagsevent, bröllop, mässa eller 50 års kalaset. När du hyr vårt lyxiga fotobås levererar vi en snyggt inramad helkroppsspegel med touchfunktion. Spegeln visar animerade instruktioner som låter dina gäster interagera med spegeln. Gästerna kan välja roliga tillbehör och rekvisita såsom hattar, skyltar, roliga glasögon anpassade för just er fest.

När gästerna är nöjda med sina foton kan de välja att få dem utskriva direkt med högsta kvalitet på fotopapper utan kostnad. De kan även få dem skickade till sin mobiltelefon eller e-mail. Magic Photo mirror är ett mycket uppskattat inslag på alla fester och evenemang och kommer att framkalla många skratt och glada tillrop.

Hyra Fotobås Sundsvall - Magic Photo Mirror fotobås. Photobooth Sundsvall

Karaokemaskin

Hyr Fotobås Sundsvall. Magic Mirror photobooth. Nu med karaoke!
Använd fotobåset som karaokemaskin

Ni kan även använda fotobåset som karaokemaskin. Vi levererar en aktiv 15 tums PA-högtalare med två mikrofoner och en databas med 34.000 karaokelåtar som ni kan välja på och som visas på spegeln.

Vad är Magic Mirror fotospegel?

Fotobås, Magic mirror, fotospegel, eller selfiespegel? Kärt barn har många namn. Ett Magic Mirror photobooth är det senaste inom fotobås tekniken. Gästerna står framför en tvåvägsspegel där de ser sig själv och samtidigt får instruktioner på spegeln som återges av en TV skärm som sitter bakom spegeln. Bakom spegeln sitter också en kamera med tillhörande studioblixt, allt för att ge så professionella bilder som möjligt. Innan gästerna ställer upp sig framför spegeln finns det massor av rekvisita att välja på såsom roliga hattar, glasögon och skyltar. Spegeln har en fotoskrivare som skriver ut bilderna av era gäster på några sekunder så att de får med sig bilderna hem som ett minne av festen.
Som alternativ kan gästerna också välja att få bilderna mailade eller skickade till sin mobiltelefon. (Kräver tillgång till wifi)
Vill ni inte använda rekvisita till fotobåset så går det självklart bra också. Ni kanske hellre vill fotografera gästerna när de anländer till festen i sina festkläder eller på röda mattan vid entrén.

Kolla in Youtube där du kan du se videos där de använder Magic Mirror Fotobås på fester och event.
https://www.youtube.com/results?search_query=magic+mirror+photo+booth

Tycker du att vårt fotobås verkar intressant?
Gå in på vår sida om paket och priser för att se de olika hyrpaketen och dess innehåll och pris.

Hyr Fotobås Sundsvall - Magic Mirror Photobooth
Magic Photo mirror bakgrund – Palmer partybelysning Kolla in Youtube där du kan du se videos där de använder Magic Mirror Fotobås på fester och event.