Vill ni sjunga karaoke på er fest och samtidigt ha ett fotobås? Välj då den magiska spegeln med inbyggd karaokefunktion! Magic Photo mirror är det nya, moderna, roliga och exklusiva alternativet till ett traditionellt fotobås. Vår Magic Mirror Photobooth gör varje fest och event till något extra och unikt som gästerna älskar.

Vårt fotobås med karaokefunktion levereras med en 15 tums professionell PA-högtalare, två mikrofoner och en låtlista med över 34.000 låtar. Magic Photo mirror är ett mycket uppskattat inslag på alla fester och evenemang och kommer att framkalla många skratt och glada tillrop.

Vi har uthyrningspaket för alla tillfällen. Vare sig du hyr fotobås till barnkalas, företagsevent, bröllop, julfesten, mässan eller 50-års kalaset. När du hyr vårt lyxiga fotobås levererar vi en snyggt inramad helkroppsspegel med touchfunktion. Spegeln visar animerade instruktioner som låter dina gäster interagera med spegeln. Gästerna kan välja roliga tillbehör och rekvisita såsom hattar, skyltar, roliga glasögon anpassade för just er fest.

När gästerna är nöjda med sina foton kan de välja att få dem utskriva direkt med högsta kvalitet på fotopapper utan kostnad. De kan även få dem skickade till sin mobiltelefon via e-mail. Avsluta sedan festen med att låta dina gäster sjunga Karaoke.

Välkommen med din förfrågan:
Bokningsförfrågan – Magic Mirror Photo Booth med karaoke

Andra nyttiga länkar

Inmätning och Volymmätning med drönare

Volymmätning av fyllnadsmassor

Flygfotografering

Inmätning av volymer