Bakgrunder

Gör dina foton mer professionella med våra bakgrunder. Använd vår standardbakgrund eller välj en efter eget tycke och smak.

Standardbakgrund. Vår standardbakgrund ställs upp bakom gästerna och ger snyggare och mer proffsiga foton.
Utskriven på en 2,5 meter bred backdrop med stativ.
Se till att det finns tillräcklig yta för att få plats med bakgrunden i din lokal. Pris 800 kr / hyrtillfälle. Ingår i vissa av våra paketpriser.

Kundanpassad bakgrund. Här kan du anpassa bakgrunden precis som du vill ha den.
Välj vilken bild du vill, lägg till logotyp eller annan valfri design.
Pris 2500 kr / hyrtillfälle (beställs 10 dagar innan eventet)

Roll-ups och skyltar. Vi tar fram kundanpassade bakgrunder roll-ups och reklamväggar som finns i anslutning till Magic Photo Mirror fotobåset som gör upplevelsen ännu mer professionell. Anpassa dem helt efter det tema som din fest har.

Rekvisita

Rekvisita. Gästerna har roligare med rekvisita som de kan sätta på sig innan kortet tas.
Välj bland roliga tillbehör såsom hattar, skyltar, roliga glasögon.
Standardrekvisita ingår i hyran av fotospegeln.
Rekvisitan kan också specialanpassas
för just er fest. Kontakta oss med era önskemål på anpassning av rekvisitan. Det kan vara ett visst tema på er fest eller om företagets logo ska finnas med på skyltar t ex. Är det ett bröllop som vårt photobooth ska användas på så vill man kanske ha lite mer bröllopstema på sina tillbehör.

Mingelfotograf

Mingelfotograf. Vi tillhandahåller en professionell mingelfotograf som fotograferar din fest samtidigt som du hyr Magic Photo Mirror fotobåset. Fotografen kan fotografera t ex när gäster kommer till festen, när de minglar med varandra eller senare under kvällen på dansgolvet. Kanske vill du ha en fotograf som fotograferar på röda mattan? Fotografen fotograferar under det antal timmar ni önskar. Pris 900 kr/tim

Quiz

Magic Photo Mirror kan också visa ett quiz på skärmen. Låt dina gäster svara på frågor om dig själv eller ditt företag för att se hur mycket de vet om dig/företaget. Svaren på frågorna sammanställs automatiskt av fotobåset så ni behöver inte rätta alla svar. Pris 500 kr

Karaokemaskin

Magic Photo Mirror kan också användas som karaokemaskin. I hyran ingår en professionell 15-tums PA högtalare och två mikrofoner att sjunga i.
Låtlistan innehåller 34.000 låtar så här finns något för alla. Pris 3500 kr för två timmar eller 1000 kr om det sker i samband med hyra av fotobåset för fotografering innan karaoken.

Gå in på vår sida om paket och priser för att se vilka tillval som ingå i de olika paketen